PËR ARSIM

PËR BIZNES

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Claudboard

Colibri 2.0

Quiz Time beta

App to Look

më shumë në lidhje me Colibri® 2.0, Softuer për shkollat fillore dhe të mesme

MË SHUMË

Ne hartimin e zgjidhjeve teknologjike për mësimdhënje moderne. Së bashku me  mësues anembanë në Evropë. Misioni ynë është për të përmirësuar arsimin, duke bashkëpunuar me mësuesit, shkollat dhe nxënësit, për të krijuar mjedise mësimore ndëraktive që motivojnë nxënësit për të mësuar.

MË SHUMË

PËR ARSIMIN

 

Në shtëpi dhe në oborr të shkollës nxënësit duke krijuar të gjitha llojet e projekteve imagjinative së bashku. CONEN® CloudBord, inkurajon nxënësit për bashkëveprim prapa dhe brenda në klasë dhe më gjerë.

MË SHUMË

PËR BIZNES DHE QEVERINË

 

Në ditët e sotme informacioni rrjedh nëpër mure dhe përtej kufijve me shpejtësinë e dritës, bizneset në të gjithë Evropën përdorin CONEN®  & CreativeOffice për të sjellë ekipet së bashku.

MË SHUMË

Lajme, përditësime dhe përkujtesa. Regjistrohu me post elektronike për informacione të tjera të rëndësishme.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

©2016 CreativeOffice & Conen Technologies - all rights reserved  |  Terms of Use  |  Privacy & Cookies

ABOUT US

 

Our company

Newsroom

Investors

Contact us

SOURCE partner portal

 

WHERE TO BUY

Find education resellers

Find business resellers

 

WHERE TO TRY

Showrooms

Book a demo

 

SUPPORT

 

Home

Downloads and drivers

Knowledge base and discussions

Hardware

Software

Support articles

IT admin downloads

EDUCATION SOLUTIONS

 • SOFTWARE

  Colibri 2.0

  App to Look

  Quit Time

  Mimio Studio

  Snow Flake

 • INTERFACE DISPLAYS

  Clevertouch

  Clevervision

  MIMIO

  Hitachi

  Cloudboard

  Cleverboard

 • ADDITIONAL HARDWARE

  Conen Mounts

  Audio

  Board´s

  Clevertable

 • TRAINING & SERVICES

  Find a trainer

  Find a training center

  Product training

BUSINESS SOLUTIONS

 • SOFTWARE

  Colibri 2.0

  App to Look

  Quit Time

  Mimio Studio

  Snow Flake

 • INTERFACE DISPLAYS

  Clevertouch

  Clevervision

  MIMIO

  Hitachi

  Cloudboard

  Cleverboard

 • ADDITIONAL HARDWARE

  Conen Mounts

  Audio

  Board´s

  Clevertable

 • TRAINING & SERVICES

  Find a trainer

  Find a training center

  Product training

 • INDUSTRIES

  Government

  Architecture, engineering and

  construction